Och juste..

Jag glömde säga varför min förra rubrik hette "dumma internet". Jo för att idag fick jag ett sms av 3 att mitt internet var slut ,att jag använt det för mkt denna månad typ. Men så kom Elin på att det är ny månad imrn så jag får det imorgon igen!!!!!! Yeeess!! :D Jag ska inte svika er godnatt :D

Dumma internet :(

Hej alla och förlåt att jag inte bloggat igår eller idag. Eller jo igår bloggade jag i skolan men inget om dagen. Igår red jag iallafall Celtic Idas häst för Ida är sjuk :( Amelie red Yamina samtidigt. Och sen var det möte för alla privatryttare halv 6 (?) hehe ja det gick jag mamma o Amelie på och alla andra då. Yamina har börjat brunsta igen vilket inte är bra. Hon vill jättegärna ha en liten beeebis så Bullen Marias häst hoppade upp två ggr. Så vi har fått flytta över Yamina till sjukkhage för det är jättedåligt för hennes rygg om ngn anna hoppar upp. Idag iallfall var jag i skolan som vanligt. Sen åkte jag och Elin hem till mig och åt och skulle gentligen gjort min läxa men vi rååkade dra ut på tiden frmför TVn ... Men sen vid fyra så cyklade Elin hem och jag tilll stallet. Vid halv 5 tog jag in ledsna Yamina som INTE vill stå i den lilla geggiga ensama sjukhagen! Så fixade jag allt och sen tio i 6 så kom jag på att jag mockat alldelles för länge! Min dressyrlektion börjar vid 6 varje onsdag jag hade alltså mockat halmpellets en halvtimme , hur det nu kunde gå.. Men men, sen red jag och sen lindade jag och mamma hennes ben och jag gav Alice sin mat,det glömde jag inte!;) Och sen cyklade jag hem och åt och sen gjorde läxa och nu sitter jag på mitt rum med ipaden och skrivbordet i knäet och skriver innan jag ska sova. Egentligen hade jag sovit eller åtinstonde legat i sängen nu om det inte var för er ,Bloggläsare. Känn er heedrade. Nä men jag är snäll som bloggade åt er. Tack för att ni läser! Godnatt!!

I skolan.

Hejsan allihopa!
Nu sitter jag i skolan bredvid Elin pelin.
Vi har haft gympa och om 20 min ska vi ha NO.
Är jag inte suuuper snäll som bloggar nu?! Hoppas läsarna blir glada ni är bäst! :)
<3

Bästa hästvänner<3

 Yamsing+LopeliuS="BFF"<333

 Loppe+fågel=vänner!

 L o Y<3

 HAHAHA

 <3


:)

Hej där!
Har precis ätit mat.

Idag har jag varit i skolan som de flesta.
Vi hade matte bild SO engelska och IB.

Sen efter skolan cyklade jag och Elin hem till henne ooch gjorde läxa.
Sen cyklade vi hemom mig och jag bytte om så cyklade vi till stallet och gick en rätt lång runda med Yamina,och fixade allt i stallet.

Sen cyklade vi hem igen och nu sitter jag här!
Och jag ska göra någon mer läxa snart och så jaja hejdå :)

  <3

Godmorgon

Hejhej! Klockan är 08.20 prick och om 20 min ska jag möta Elin vid vårat ställe och cykla vidare till skolan. Mina katter mjaoar som in i heela tiden speciellt min , haha när jag skriver hela tiden menar jag det Sigge är helt hysterisk ! Ja för när Siggis för en gångs skull kom in på dagen så ska mamma åka till veterinären med dem båda två för de ska vaccineras. Hejdåå:)

Selma

Hejsan!
Imorse så hopptränade jag och Yamsing för Roland. Det gick bra men vissa hopp blev lite knasiga men hon var framme idag iaf och rev inte eller stannade men det hade varit ovanligt för henne men jag menar med kansiga hopp att det blev lite fel in osv.

Sen kom Selma hem till mig och vi hoppade studsmatta och tog fiiina bilder :)

Sen åkte jag,Selma,Amelie,mamma och Nellie till handikapp badet (?) typ eller där vid ribban typ för där är en stor hundplats.
Så Nellie blev jätteglad och sprang till hundar och sprang runt bara.
Så iaf kom vi ner till lite vatten där vi tänkte att Nellie fick bada.
Och där var en brygga ut och en ramp typ en sån som man har till rullstolar om ni fattar,asså satt man bara kunde gå rakt ner i vattnet.
Och där var ju såklart jätte mycket tång och saker som hade fast sig i betongen så det var J Ä T T E H A L T!!!!
Men Nellie hade ju inga problem att gå ner där för hennes små tassar har väl ngt speciellt så dem klarar det x)

Men iaf så Nellies badade lite och gick ner i vattnet inte mycket för hon tkr inte om det så mycket ..
Men sen gled Amelie ner och kunde inte gå upp så hon tog snabbt tag i Nellies koppel och Nellie fattade typ inget,men hon drog ju uppåt land och Amelie hängde med ,hahahah jag och Selma dog typ av skratt. Och nästa olycka var att Amelie ramlade på det hala så att byxorna var fulla av tång o vatten , ännu en sak vi skrattade åt men det var faktiskt lite synd om henne.

Sen blev Nellie så uppspelt och råkade putta i min favorit sko i vattnet nämligen min Crocs som jag har en blomma och ett Y på.
Att se den flyta längre ut var hemskt!!!

Jag fick panik och Selma kom på idén att hon sprang upp på bryggan med Nellies koppel och försökte putta in skon så det gjorde hon. Och Amelie försökte sträcka sig men det gick ju inte så jag skrek "du får simma,simma nu då Amelie!!!!!!!!"  typ.

Men sen slutade det med att jag fick kasta av mig mina jeans och min tjocktröja,men hade t-shirten kvar. Så fick jag gliiiiida ner för rampen ner i vattnet och gå längs rampen en bit och ta skon.

Hade Nellie varit lite duktigare hade man kunnat säga "ta den! " varsågod!" osv . Men nej varför skulle Nellsing simma ut dit och ta den ,haha söud hund<3

Jaja det har varit en väldigt kul dag,hejdå!

  Kom och tänka på Nighty,det var en riktigt gullig liten tjej som jag red två ggr i veckan när jag var 9-10. Sen skulle hon säljas och jag ville inget hellre än att köpa henne. Men hon hade sina dåliga sidor som alla. Berättar ngn annan gång .

I bilden: med blå jacka: Selma. Med beige jacka:Jag. med rosa jacka: Amelie . Hund Nellie. Häst : Nighty.

Hoppträning!

Godmorgon allihopa! Nu är klockan 8.55 och egentligen skulle vi åka nu,men eftersom en liten Nellie hund ville ut och gå först var mamma tvungen att göra det. Jo vi ska åka till stallet nu för jag ska hoppträna för Roland. Det blev träning istället för tävling men det kan vara bra nu efter den lilla skadan. Har anmält mig till Torn nu som är v.36 en LC bara för att LC+5 och LB och LB+5 är regionalt och har inte den licensen. Och liksom känns liiiiiite onödigt att köpa en licens redan för 600 kr . Hejdå!!!!

Kalas

Hejsan.
Idag var jag i stallet på morgonen och skrittade ut en runda på Yamina då.
Sen fixade jag allt utom att mocka och fixade hennes hov.
Sen skulle min familj till min kusin som fyllde år och senare på kvällen cyklade jag till stallet och mockade och pysslade om hoven och benet och hela Yamina.
Nu ska jag äta godis för mina ögon har tröttnat på datorn :(
hejdå :)

 första sommaren <3

Rubrik

Hejsan! Idag har vi haft datordag i skolan. Vi har skapat lite egna saker osv. När jag cyklade hem följde Elin mig och följde med mig hem och fikade. Haha hennes pappas bil stod utanför när vi kom hem så hennes pappa var oxå hos oss ! Sen åkte Elin hem och så mötte jag Alexia. Så vi har varit på datan och studsemattan hela dagen! Senare ska jag med Alexia o hennes föräldrar till Malmö Festivalen och se ngn sjunga ..:p Aja hejdå:)

Lund

Hejhej sorry att jag inte bloggade igår:( Men idag har jag varit med min klass och 6a i Lund och kollat på tre olika kemi och så shower. Den första var rolig och häftig dom andra två speciellt den sista var lite dryga tyckte jag ! Snart ska jag till stallet och skritta ut med Ida !! Hejdå:)

Tjenare!!

Hej godmorgon bloggläsare. Snart om en kvart ska jag cykla till skolan. Det är jättefiiint väder idag igen!! Brabra!!! Idag skulle jag nog in med min kompis till mf. Min lillasyster ville ändå skritta Yamina idag så:) Aja hejdå :)!

Loglelyyyg

Hejhej folket,ni vet att ni som läser ska känna er proffsiga!! Iaf sitter jag i bilen påväg hem från stallet,har tagit in Y och B och spolat Ys ben , smörjt in det och lindat . Hemma nu seesss :)!

Skolstart

Hejhej. Idag började skolan.
Det var kul , ny skola och nya vänner :)
Vi fick lite papper om vad vi ska göra i veckan osv.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om det förutom att det verkar som en superskola och det ska bli kul!

Idag har jag ridit ut med Anna och Bellamie!
Det var fint väder nu senare på dagen,det uppskattas med jag önskar det kunde kommit lite längre in i sommaren.. men jag ska inte klaga för på Öland var det faktiskt fint rätt mkt.

 Yamsing har lärt sig puss helt nu,med godis. Men hon kunde utan en gång idag men hon ´ville inte visa att hon kunde för Anna det var sorligt men hon visade att on kunde senare. Och hon har pussat utan några ggr innan,men ja hon kaan duktig flicka!

 Är trött och har ont i huvudet ,la mig sent två dgr i rad asså väldigt sent,och vakande tidigt. Mina ögon är såhär sega och svider:(

 

Haaj

Hejhej Maria visade hur man kunde blogga från mobilen idag,yey!! Nu är jag i stallet och ska ta in Y och B . Dom fick ett rispade imorse sen en skrittrubda på kvällen och sen vara ute till 20.30 =hääärligt. Ska till mf sen och se Veronica Maggio , nu ska jag pussa på pani sees:)

You make me feel allright.

Idag har jag varit på triangeln och handlat med mamma hela dagen,det fick bli lite nya skor och jeans,hittade också lite gamla kläder som mamma har haft som passade och var fina!!!
På kvällen åkte jag till stallet och tog in Yamina och Bullen. Så mockade jag och fixade men det blev ingen ridning hann inte,men ska dit imrn bitti och rida och på kvällen ska jag,Yamina,Maria och Bullen ut och fotta. Har letat genom hela källaren efter min vita sommarklänning som jag hade på missomaar för ngt år sen men hittar inte den :(
Om Lovisa H kollar så ska jag hälsa att jag såg dig idag på ditt jobb !! Vad  duktig du är.. jo men det är du såg dig ifrån bilen.
Nu ska jag äta fruktsallad , byebye!


Lindning

Nu ska jag och mamma tillbaka till stallet och linda Yamina små ben. Jag har glömt och berätta men när jag var med Ida i hennes sommarstuga ringde mamma och sa att Yamina haltade lite och var svulle inner fram. Och när jag kom hem hittade jag ett litet sår i karleden,och deras sån tå eller sporre eller vad man nu vill kalla det stod rakt ut. Så vi misstänker att sporren fastnat i ngt så den drogs ut och precis under blev ett sår. Men svullnaden börjar gå ner och såret blir finae och det blir fint väder på söndag!! Jag vill skriva veckodagar med stor bokstav i början för det känns som om det ska vara så,lite ledsen blir jag att ordtilverkaren gjorde att de engelska folket fick skriva stora bokstäver på veckodagar men inte vi :( Men vi kan inte tävla i helgen nu som var planerat menmen,nu ska vi iväg och linda benen !


Armbrytning..

HeJhEj. Nu har Ebba tyvärr åkt hem till sitt egna hem.
Idag har vi åkt till stallet och gått en runda med Yamina. Sen hade vi lite armbrytning med mAria och jag vann över henne,men.. det kunde väl alla förstå? Marre liksommmmm.. nej nu är jag taskig,Maria du är jättestark! Men jag vann faktiskt.
Egentligen hade jag och Ebba små planer om att dra oss in till Malmö Festivalen idag eftersom hon var hos mig. Men vi drog ut på det och var i stal´let för länge,fast det går inte att vara där för länge så.. vi HANN inte åka in dit! (Y)

  LB för ett tag sen älskade fin Yamina!!<3

Besök

Heisan , sitter med Ebba nu vi har sett film och pregat godis i våra munnar! :)
BeRRt hade kidnappat min dator och skrivbord,för att blogga så det är ju lite blött nu...
Jaja vi ses imorgon godnatt  :)

 <3

hej jag heter bert och är en guldfisk !

Hej ! Jag heter bert. Jag är en guldfisk. jag bor i ett akvarium, i annies hue. Min bästa vän heter Dartanjang. han är oxå en guldfisk. Fast han är inte guldig. Det är iof inte jag heller. Nu ska jag äta frukost. Jag äter alltid cornflejks & ketchup till frukost. Annies data blev jätteblöt när jag snodde den plumsade i den i mitt akvarium.Men det gör nog inget.  jag var ju bara tvuuuuuungen att hjälpa annie med hennes blogg. hejsvejs ! Fiskiga hälsningar Bert!

 Ebba och Annie brys sig inte om mig utan detta tecknet gjorde dom bara åt mig när jag bloggat men dom kollar bara ner i godiset :(

Tillbaka

Hej! Idag åkte jag och Ida hem från hennes sommarstuga. Det har varit jättemysigt och kul att vara där!
Vi har sett film badat i Alices hennes låtsassysters pool , gått en runda förbi några får , gått på stranden och pratat.

Mamma ringde igår då när jag inte var hemma och sa att Yamina var svullen på insidan av höger framben. Och idag när jag kom var hon ju det. Men en tjej i stallet kollade och lindade henne,min dressyrlektion började idag så jag var med där lite och hon haltade inget,jag kände inget och ingen såg ngt. Och efter ridpasset hade svullnaden gått ner lite. Så vi ska avvakta och se annars åker vi såklart in till kliniken!

Snart ska jag äuda mauud och så. Vi tappade väldigt många läsare men jag är glas att det finns ngra kvar tack till´läsarna !!:)

  <3

Hejsan

Vet att det va nån dasg sen men har verkligen inte haft tid eller ork till att sätta igång datorn,och blogga från mobil funkar inte!

Idag har jag hoppeloppat med Maria och Bullen och skött om pannsish,ätit pasta med Marre och kollat bilder.

Är jättehungrig nu iaf har precis dushat liide o såå.

Imrn ska jag Marrhe och Idizun rida ut sen på kvällen ska jag med Ida till hennes sommarstuga till onsdag=jag kommer inte blogga då..
´Ledsen.

Nej nu ska jag äta bye!:)

  Jag har råkat ersätta denna bilden som jag redigerat bort tränset på men inget annat är redigerat. Även om det varit rätt fint om det var äkta denna bilden ! (Y)


rubberu

haha redan fler läsare maria,tänka till lite? !!!
Har gjort en "jätteinstatts" och packat in alla kläder som jag hade med till Öland in i gaderoben nu.
Tog två bigma lådor och allt låg i en stor röra så det såg ut som om det var miljader saker av det plagget då!
Men sen när jag lagt upp alt var det inte lika mkt som innan fastän jag har sjukt många strumpbyxor?!
Sitter och fryser nu men ska snart dusha och sova i min sköna säng för en gång skull.Den på Öland är hård och liten men den är ändå skön för jag har sköna kuddar och täcke !


rubberubrik

haha redan fler läsare maria,tänka till lite? !!!
Har gjort en "jätteinstatts" och packat in alla kläder som jag hade med till Öland in i gaderoben nu.
Tog två bigma lådor och allt låg i en stor röra så det såg ut som om det var miljader saker av det plagget då!
Men sen när jag lagt upp alt var det inte lika mkt som innan fastän jag har sjukt många strumpbyxor?!
Sitter och fryser nu men ska snart dusha och sova i min sköna säng för en gång skull.Den på Öland är hård och liten men den är ändå skön för jag har sköna kuddar och täcke !


hej

¨

Har ingen bättre rubrik menmen.
Kom precis hem från stallet igen. Cyklade för fullt till stallet för att träffa marreh och hennes nya fina pani!
Den var supersöt och vi får hoppas att Yamina tycker om hnm.
Dom fick nosa på varanndra och då högg Yammsk inte eller pep så det var ju bättre än att hon attackerade!! (Y)

Iaf idag så efter jag packat in allt fixade jag och Maria runt lite i stallet och sen cykla vi hem till henne och åt majskolvisar. Sen cyklade vi tbx och fixade lite till,egentligen skulle vi ha skrittat en runda oxå men hon hann inte innan hon skulle och hämta Bullen , har tvingat henne och skriva ett inlägg ´(vad va det jag sa?)
så ni får nog veta mera om hennes nya !


Hejhopp !

Hejj.
Idag har varit en långdag i stallet.
Papi satte en ny tjock bräda på baksidan av vårat skåp på MR som INTE mössen kommer igenom!
Och han satte oxå upp ett till hyllplan.
Brabra!
Sen lastade jag segt in allt i skåpet medan Marrebarre kollade på,ja hon kom idag och lastade in sina saker i stallet !
Berättar mer sen nu ska jag till stallet igen cykling in the regn !
Nä men jo jag ska dit och hälsa på Marrreemaria och hennes nya paannni!!
Skriver mer sen-lova att inte överge bloggen isf kommer kanske marri tbx!!! ;D

 FIIN!

Ägare: Familjen Adelgren

Hej det var ett tag sen.
Jag skriver inte så mkt just nu för somsagt man måste internetdela om vår duuuumma  dator ska funka och den stänger av sig om man inte har laddsladden i!
Och inte gå det att blogga från mobilen nej!

Men idag så köpte min familj Yamina som nu har varit vår ponny ja som vår egna men vi ville köpa henne ändå.
Så från och med idag så är vi rikgtiga ägare till henne!

Imorgon åker vi hem till Malmö med allt! två bilar två släp,cyklar häst två katter ett marsvin miljader saker!

Men det ska bli kul men ändå sorligt.
När jag kommer hem kommer jag oxå blogga mer,så snälla sluta inte läs fastän dom andra har uppehåll ( i think jag kan övertala dom att komma tbx.. iaf marre ;) )

Har varit med Alicve och hennes häst på ATG idag.
Och varit med Alice resten av dan idag och igår. Vi har börjat packa nu..
Aja hejdå jag kommer tillbaka- tror imrn,så sluta inte LÄÄÄSSAA!

Hej

Igår åkte tyvärr Ida hem till Malmö.
Vi har haft tre,fyra jätteroliga dagar på badhus och på klipporna när vi grillade flundra t.ex.
Nu ska vi iväg och bada skriver kanske senare .
Nu börjar sommarvädret!! Jättevarmt och helt klar himmel!
Hejsvejs!!
Oj bilden ville vara i mitten..

RSS 2.0